Behandlingar

Vi på Beauty & Spa Center City Stockholm erbjuder en rad olika behandlingar inom hudvård Stockholm. Låt oss ta hand om din hud från topp till tå.

Söker du en bra hudterapeut Stockholm har du alltså kommit helt rätt. Vi gör en hudanalys innan start och kan därför se vilka produkter och metoder som lämpar sig bäst för din hud. Vi ger dig också tips på hur du kan sköta om din hud i framtiden.

Antiktsbehandlingar

Du kan till exempel välja mellan en rad olika ansiktsbehandlingar, som djuprengörande ansiktsbehandling, mini ansiktsbehandling eller en klassisk ansiktsbehandling.

AHA-behandling

Vi är en hudterapeut i centrala Stockholm och förutom de behandlingar vi redan nämnt kan vi även erbjuda en så kallad AHA-behandling. Det passar framförallt dig som har en trött och eventuellt solskadad hud.

Trippebehandling

En ytterligare behandling som vi är stolta över att kunna erbjuda är vår Trippelbehandling där du får tre behandlingar i en. Ansiktsbehandling är en av dessa tre kombinerat med manikyr och pedikyr.

Ryggbehandling

Du kan också välja vår djuprengörande ryggbehandling som också påbörjas med en hudanalys. Det är något som du kan ta med dig hem och tänka på när du köper produkter inför framtiden. Vi vill hjälpa dig på alla sätt och vis.