Om oss

Vi sätter din hudvård i fokus tillsammans med våra elever.

Vår skönhetssalong är ett samarbete med en yrkeshögskola i Stockholm och tack vare det kan vi erbjuda bra hudvård till ett lägre pris. På vårt Beauty Centre tas du emot av elever som praktiserar under sin andra termin. De har inte kommit lika långt i sin utbildning och du får därför en behandling med bättre pris. På vårt Spacentre är eleverna i slutskedet av sin utbildning och därför är också priset lite högre.

Hudterapeut i Stockholm med dig som kund i fokus

Om du söker en hudterapeut i Stockholm till bra pris är vi det rätta valet. Oavsett vilken hudterapeut som tar emot dig kan du räkna med ett varmt mottagande. Vi tittar på dina personliga förutsättningar och preferenser och lägger upp en behandling baserat på detta. Vårt mål är att du ska känna dig 100 % trygg med oss under hela behandlingen.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och vill vara en salong där alla känner sig välkomna och väl omhändertagna. Vi finns till för att öka ditt välbefinnande och se till att du får en riktigt skön och avkopplande stund. Våra många återkommande kunder är ett gott bevis på att det lyckas.